Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Az" by Stephen King # eBook PDF Kindle ePub Free

Az

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Az
  • Author : Stephen King
  • Release Date : January 29, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3989 KB

Description

Heten voltak. HĂ©t kiskamasz barĂĄt, akiknek szembe kellett szĂĄllniuk a vĂĄrosukat terrorizĂĄlĂł rĂ©mmel. A csatornĂĄkban, a lefolyĂłkban, a kanĂĄlisban lakĂł Az idƑrƑl idƑre felszĂ­nre bukkant, Ă©s akkor ĂștjĂĄt hullĂĄk szegĂ©lyeztĂ©k. Sok hulla. De Derry vĂĄrosĂĄban ezen senki sem lepƑdött meg. Az emberek halandĂłak, a gyerekek meg fƑleg. EgĂ©szen addig, amĂ­g Ƒk heten össze nem fogtak, hogy legyƑzzĂ©k Azt.

Bill, a vezĂ©r, aki az öccse halĂĄlĂĄt akarja megbosszulni. Ben, akinek a könyvek a barĂĄtai, na meg az ennivalĂł. Richie, akinek mindig rosszkor jĂĄr a szĂĄja, rĂĄadĂĄsul kĂŒlönfĂ©le Hangokon. Stan, aki gyƱlöli a rendetlensĂ©get Ă©s a piszkot. Eddie, akinek asztmĂĄja van Ă©s tankszerƱ anyja. Michael, a nĂ©ger. És Beverly, a lĂĄny, akit ver az apja Ă©s akibe ketten is szerelmesek.

De hogyan szĂĄllhat szembe hĂ©t gyerek az egĂ©sz vĂĄrost megfertƑzƑ gonosszal? Stephen King hatalmas regĂ©nye vĂ©rfagyasztĂł izgalmak sorĂĄn vĂĄlaszolja meg a kĂ©rdĂ©st. És mesĂ©l mĂ©g gyerekkorrĂłl Ă©s felnƑttsĂ©grƑl, pĂ©nzrƑl Ă©s szegĂ©nysĂ©grƑl, barĂĄtsĂĄgrĂłl Ă©s kirekesztettsĂ©grƑl, lĂĄnyrĂłl Ă©s fiĂșrĂłl. SzĂłval az Ă©letrƑl.


Ebook Free Online "Az" PDF ePub Kindle