Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Az Idegen" by Harlan Coben # Book PDF Kindle ePub Free

Az Idegen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Az Idegen
  • Author : Harlan Coben
  • Release Date : January 13, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1951 KB

Description

Az idegen a semmibƑl bukkan fel. TalĂĄn egy bĂĄrban, talĂĄn egy parkolĂłban, talĂĄn egy Ă©lelmiszerboltban. KilĂ©te ismeretlen. IndĂ­tĂ©kai homĂĄlyosak. A birtokĂĄban lĂ©vƑ informĂĄciĂł tagadhatatlanul hiteles. NĂ©hĂĄny szĂłt sĂșg az ember fĂŒlĂ©be, aztĂĄn magĂĄra hagyja meghökkent ĂĄldozatĂĄt, aki kĂ©tsĂ©gbeesetten prĂłbĂĄlja összerakni darabokra tört Ă©lete szilĂĄnkjait.Adam Price-nak van mit veszĂ­tenie. Élete maga az amerikai ĂĄlom: jĂłl fizetƑ ĂĄllĂĄsa van, Ă©s lĂĄtszĂłlag harmonikus hĂĄzassĂĄgban Ă©l gyönyörƱ felesĂ©gĂ©vel, akivel kĂ©t csodĂĄlatos fiĂșgyermeket nevelnek egy hatalmas kertvĂĄrosi csalĂĄdi hĂĄzban.


AztĂĄn összeakad az idegennel. Amikor Adam tudomĂĄst szerez felesĂ©ge, Corinne szörnyƱ titkĂĄrĂłl, kĂ©rdƑre vonja az asszonyt, Ă©s a tökĂ©letes Ă©let dĂ©libĂĄbja Ășgy foszlik szĂ©t, mintha sosem lĂ©tezett volna. Ám Adam hamarosan mĂ©g sötĂ©tebb machinĂĄciĂłk hĂĄlĂłjĂĄban talĂĄlja magĂĄt, Ă©s egy idƑ utĂĄn felismeri: elĂ©g egy aprĂł kis hiba, Ă©s az összeeskĂŒvĂ©s, amelybe belesodrĂłdott, nem csupĂĄn az Ă©letĂŒket dönti romba, de vĂ©gez is velĂŒk...


HARLAN COBEN napjaink egyik legnĂ©pszerƱbb krimiĂ­rĂłja. RegĂ©nyeit meghökkentƑ humora Ă©s a vĂĄratlan csavarok miatt a mƱfaj gyöngyszemeikĂ©nt tartjĂĄk szĂĄmon. Könyveit eddig mintegy negyven nyelvre fordĂ­tottĂĄk le, Ă©s közel ötvenmilliĂł pĂ©ldĂĄnyt adtak el belƑlĂŒk vilĂĄgszerte. Az idegen HARLAN COBEN eddigi legsokkolĂłbb regĂ©nye, amely mĂĄrciusi megjelenĂ©se utĂĄn szinte azonnal az amerikai sikerlistĂĄk Ă©lĂ©re kerĂŒlt.


Download Ebook "Az Idegen" PDF ePub Kindle