Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Az angyal" by Katerina Diamond # eBook PDF Kindle ePub Free

Az angyal

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Az angyal
  • Author : Katerina Diamond
  • Release Date : January 01, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1879 KB

Description

Az elhagyatott vasĂști ƑrbĂłdĂ© leĂ©gett romjai között egy elszenesedett holttestet talĂĄlnak. A gyĂșjtogatĂĄssal a magĂĄnyos Ă©s kissĂ© kĂŒlönc tizenĂ©ves Gabriel Webbet vĂĄdoljĂĄk. A fiĂș valĂłban a helyszĂ­nen tartĂłzkodott, a kihallgatĂĄs alatt azonban vĂ©gig tagadja, hogy köze lenne a bƱncselekmĂ©nyhez. Imogen Grey Ƒrmester - aki egykori önmagĂĄt lĂĄtja a lĂĄzadĂł kamaszban - hisz a fiĂș ĂĄrtatlansĂĄgĂĄban, Ă©s mindent megtesz azĂ©rt, hogy bebizonyĂ­tsa az igazĂĄt. Tudja, hogy a börtön falain belĂŒl egy zĂĄrt, sajĂĄtos törvĂ©nyek szerint mƱködƑ vilĂĄg vĂĄr a vĂ©dencĂ©re, ahol mĂĄr semmit sem tehet a fiĂș biztonsĂĄgĂĄĂ©rt.

Grey a tĂĄrsĂĄval, Adrian Miles nyomozĂłval a valĂłdi tettesek nyomĂĄba ered, egy brutĂĄlis kettƑs gyilkossĂĄg azonban mĂĄs irĂĄnyba tereli Ƒket. ElkĂ©pzelhetƑ, hogy a korĂĄbban azonosĂ­tott ĂĄldozat szemĂ©lyĂ©vel kapcsolatban is tĂ©vedtek?

Katerina Diamond Ășjabb regĂ©nyĂ©ben a nĂ©pszerƱ nyomozĂłpĂĄros igazĂĄn nehĂ©z helyzetbe kerĂŒl, hiszen a cselekmĂ©ny elƑrehaladtĂĄval szemĂ©lyesen is Ă©rintettĂ© vĂĄlnak a bonyolult gyilkossĂĄgi ĂŒgyben. Miles nyomozĂł a legnagyobb dĂ©monĂĄval talĂĄlja magĂĄt szemben, amikor rĂĄjön, hogy ĂłvatlansĂĄgĂĄval azok Ă©letĂ©t is veszĂ©lybe sodorta, akiket a legjobban szeret.


PDF Books "Az angyal" Online ePub Kindle